На офіційний Instagram-аккаунт української студії "Квартал 95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама компанія була заснована на базі команди КВН 17 років тому.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно "Квартал 95" опублікував невеликий уривок номера зі свіжого концерту "Жіночого кварталу". У кумедному ролику зірки студії розіграли сценку з вампіром і його "жертвою".

"Вампір з неробочим кусюном. Здавалося б, що може відбити у Дракули бажання кусати і пити кров? Але все ж таки є дещо..." - жартівливо помічається в підписі до короткого відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А чому на них немає масок?", "👍😂🤣", "Як можна ставити лайки, якщо немає звуку? 😱 😨 люди!!! 🙌 ви що - не слухаєте??? 😊", "Немає звуку?", "🔥🔥🔥", "Чому у мене немає звуку?((" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Варто відзначити, що неполадка зі звуком у відео вже усунена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Євген Кошовий та Олександр Пікалов з "Квартал 95" перетворилися на гангстерів: "Йоу, заряджайтеся!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вперше показала піврічного сина, максимум ніжності.

Також портал Знай.uа писав, що Юрко Ткач з "Квартал 95" здивував різкими змінами, позаздрять навіть зіркові холостяки: "Бомбезний".