Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний ролик, згадавши свій виступ на шоу "Ліга сміху", де є членом журі і показує гумористичні сценки разом зі своїми командами.

Так, артист приміряв вбрання поліцейського, стоячи на сцені разом з командою "Смт". У якийсь момент шоумен, розповідаючи жарт, просто не зміг стримати сміх, хоч і дуже намагався всіляко цього не видавати. Юрій ніяково взявся за штанину, опустив голову, проте камера встигла зняти його вираз обличчя, який одразу ж викликав шквал сміху не тільки у численних глядачів, що сидять в залі, але і у ведучого шоу, актора "Квартал 95" Євгена Кошового.

Той момент, коли палитися не можна, а сили триматися нема )))

Фолловери залишилися в захваті: "Обожнюю такі моменти😅😅", "Вам там напевно нереально важко стримувати сміх😂", "Юрець просто і просто))) але смішний))) капєц)", "Юрчик ти красунчик ))) 😉😉😉 агонь просто номер передивився десять разів ))))", "😂👍красунчик".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше