Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, прокотившись в автомобілі з їх з дружиною Вікторією 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", а також таксою на прізвисько Буся.

Так, зірковий татко з гордістю продемонстрував таланти малечі, яка вже досить довгий час займається вокалом. Крихітка Ліззі вирішила переспівати одну з пісень групи IOWA, харизматично рухаючись на камеру і не випускаючи при цьому з рук Бусю, яка спостерігала за тим, що відбувається з непідробним подивом. Також Юрій зазначив, що наступний куплет вже виконувала пухнаста домашня улюблениця, проте комічний ролик обіцяє показати трохи пізніше.

Далі співала Буся, але то вже наступного разу, якщо захочете )))

Фолловери залишилися в захваті і засипали сім'ю компліментами: "Юра, які ви класні. Донечка дуже талановита дівчинка. Харизматична. Обожнюю вас, дружину, дочку і песеля🔥❤️👍 🏻 🤗"," бідний песек але дуже красиво", "крихітка Лізі ти супер😍чарівно співаєте а продовження...😎 😎 😎 ", "100000 разів переглянула", "Классс!!!!".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше