Російський шоумен, актор Дмитро Нагієв розповів про свої любовні уподобання. Виявилося, що зірці серіалів "Фізрук" і "Кухня" подобається проводити час з 40-річними жінками.

Читайте Знай в Google News!

Думками Нагієва про прекрасну стать поділився Instagram-аккаунт "Зірки інфо".

"З віком я все більше ціную жінок, яким за сорок. Цьому багато причин. Наприклад, 40-річна жінка ніколи не розбудить тебе серед ночі, щоб запитати "Про що ти думаєш?". Їй пофіг, про що ти думаєш! Якщо 40-річній жінці влом дивитися з тобою спорт по телевізору, вона не буде сидіти і нити з цього приводу. Вона піде і буде займатися тим, чим хоче – зазвичай чимось куди більш цікавим! Дуже небагатьох жінок такого віку цікавить твоя думка про неї або про те, що вона робить. 40-річні жінки мають почуття власної гідності та абсолютної впевненості в собі! Вони навряд чи закотять тобі істерику в громадському місці. Але!!! Якщо ти цього заслуговуєш, вони тебе спокійно пристрелять, якщо вважатимуть, що їм це зійде з рук", - розповів Дмитро в одному з інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дмитро Нагієв 8 років ховав позашлюбну доньку: що відомо про малятко та її матір

Як повідомляв портал Знай.uа, 53-річний зухвалий Нагієв похвалився накачаним голим тілом в свої роки.

Також портал Знай.uа писав, що 30-річний син Нагієва відмовив "Холостяку": за ці гроші можна побудувати готель.