Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з красунею трапилася біда - вона підхватила коронавірус COVID-19, про що відразу сповістила свою аудиторію. 29 жовтня стало відомо, що мировий суд остаточно розірвав шлюб Харламова і Асмус, про це повідомляють російські ЗМІ.

Як виявилося, шлюборозлучний процес проходив досить довго, суд все давав парі час на примирення протягом 4 місяців. Примирення не сталося, більше того, ні Христина, ні Гарік на засідання суду не ходили, відправляючи замість себе адвокатів. Після розлучення спливло ще пару фактів. Хоча експодружжя стверджували, що це бажання розірвати шлюб спільне, ініціатором розлучення став саме чоловік. Донька Настя буде проживати з Асмус, а ось як буде ділитися майно артистів, поки невідомо. Є припущення, що з цього приводу зірки будуть судитися і далі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще