Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне спільне фото з новоспеченим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, вперше за 2 роки відносин давши відверте інтерв'ю виданню "Антена-Телесемь" про їх з коханим спільне життя.

Так, артистка відверто розповіла про те, як ладнає Яніс з її трьома дітьми від трьох різних чоловіків, про важке розлучення Тімми, в якому той залишив дружину з фактично новонародженим сином після 7 років шлюбу, і який, до слова, трапився коли баскетболіст зустрів Сєдокову. В інтерв'ю Анна зазначила, що "полюбити жінку з трьома дітьми непросто".

Сьогодні вийшов новий номер Антени-Телесемь 📸 "З Янісом я можу бути собою. Мені не треба прикидатися, когось із себе зображати. З ним я маленька слабка дівчинка. Якщо раніше все життя була тигрицею, що бореться за виживання і долає перешкоди, то зараз поруч зі мною надійне плече. Знаю, що Яніс завжди дасть правильну пораду, не нав'язуючи її мені і не наполягаючи. І я прислухаюся, а раніше мені хотілося чинити опір. Ми багато в чому схожі. Хтось вважає, що відносини будуються на відмінностях, мені здається, що ні. Мені подобається, що у нас однакові погляди на багато чого. У нас у обох бажання віддавати один одному більше, ніж брати. Важливо, щоб інший був нескінченно щасливий.»

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" наступний, після Яніса полюбить жінку з 4 дітьми)))🙈", " самий треш в коментарях, баби, які в захваті від цієї, яка веде мужиків з сімей. А якщо на вашому шляху ось така седлакова з'явиться? Ви теж будете бажати їм щастя?", "Звичайно можливо, якщо кидаєш новонародженого свого👍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.