Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок зі свіжої трилогії "Найти своих", вибравши момент, де вламується в готельний номер з сокирою в руках, починаючи рубати нею дерев'яні двері.

Так, артистка приміряла облягаючу сукню тілесного кольору з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди і струнке тіло, доповнивши образ рукавичками, розшитими стразами і дорогоцінними каменями, а також ніжним нюдовим макіяжем.

Дивіться відеотрилогію "знайти своїх" на YouTube 🎧 Слухайте новий альбом» знайти своїх " В AppleMusic

Фолловери не пройшли повз: "Така нереально красива і одночасно дуже сильна ❤️", " Давайте з Даном що небудь.", "Ви схожі на дівчину ,яка коли обідає, їсть горошок ножем і виделкою)", "Вже 100500 мільйонів разів переглянули🤤", "дивимося дивимося❤️", "чудова трилогія,з початку виходу продивляюсь і насолоджуюсь...", "Найталановитіша ❤️", " неймовірна❤️".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.