Дівчина Ілона Маска і популярна канадська виконавиця Grimes вперше після народження сина поспілкувалася зі ЗМІ. Вона зробила мільярдера батьком вшосте і днями дала відверте інтерв'ю виданню New York Times, в якому і розповіла про п'ятимісячного малюка.

Читайте Знай в Google News!

32-річна співачка заявляє, що їх син XII вже в такому ранньому віці любить "радикальне мистецтво", так як вона разом з ним дивилася фільм "Апокаліпсис сьогодні". При тому, що саме ця картина удостоювалася рейтингу R через наявність контенту з нецензурною лексикою, сценами сексуального характеру і насильства.

Син Grimes, за її словами, з самого дитинства повинен звикати до суворої реальності сучасного світу, тому і намагається допомагати йому в цьому. Вона також записала для своєї п'ятимісячної дитини незвичайну "цифрову" нескінченну колискову, яка була створена для всесвітньо відомого додатка Endel, що генерує персоналізований звуковий фон за допомогою штучного інтелекту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Проте, спочатку X Æ A-Xii плакав і не бажав засипати під мелодію, але потім звик до неї. Grimes вважає, що колискові, які були створені на основі штучного інтелекту, набагато корисніше звичайних дитячих пісень, адже вони псують дитині знайомство із зовнішнім світом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілон Маск посварився зі своєю нареченою на очах у захопленої публіки- " припини це!"

Як повідомляв "Знай.ua", більше не X Æ A-12 - Маска і Grimes змусили змінити ім'я синові.

Знай.ua писав, Маск отримав зарплату в $2.9 мільярда за успіх Tesla в розпал пандемії.