Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі фото в стильному образі, а в підписі до них розповіла про своє вбрання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна відображена в затишній кімнаті, вона красиво позує фотографу, демонструючи струнку фігуру. Перед камерою красуня з'явилася в короткій чорній сукні з відкритою спиною, яке підкреслило довгі ноги і витончені плечі. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до публікації Заворотнюк написала: "Маленьке чорне плаття, яке Коко Шанель придумала в 1926 році, стало символом незалежності і сексуальності. Сьогодні чорні сукні як і раніше присутні на модному порядку денному, адже його гідності залишаються такими ж, як і 90 років тому. Воно стрункішою і з'єднує денний образ з вечірнім. У вашому гардеробі воно присутнє?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.