Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка показала в соцмережі веселе відео з макіяжем – ось головна проблема жінок.

Читайте Знай в Google News!

"Не знаю, як ви, А я, коли вчилася в молодшій школі, іноді крала у мами туш і підфарбовувала вії, щоб бути красивою для однокласника Саші. З Сашею у нас дружба не склалася, а ось з тушшю дуже навіть. Спочатку я дружила, в основному, з маминою. А років з 14 почався вже мій пошук своєї кращої подруги, яка і красу наведе, і після таких ось Саш не потече. Для мене туш дійсно найголовніше в макіяжі, бо в повсякденному житті тіні або олівець я не використовую, а виразності очей і розкритого погляду домагаюся саме хорошим фарбуванням вій. І роблю це вже супер професійно. І ось я нарешті знайшла свою кращу подругу в @lorealparis. Вона робить мої не дуже густі світлі вії супер об'ємними і насиченого чорного кольору, як я люблю. Спасибі тобі, Volume Million Lashes, за тебе! А ви, до речі, як вії фарбуєте? 1, 2 або 3 варіант?",- написала Шоптенко у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадавши, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, яка жіноча вада заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з ексчоловіком.