Переможець проекту" Танці з зірками " хореограф Євген Кот розповів правду про стосунки з Тіною Кароль, Мішель Андраде і Надею Дорофєєвою.

Читайте Знай в Google News!

Подробицями дружби, співпраці та особистих відносин він поділився в інтерв'ю для Дороті.

"Ми з нею взагалі практично не спілкувалися. Взагалі не можу нічого сказати про Лорак. Тіна Кароль-класний артист, але у нас різні ситуації були. Наприклад, їй щось не сподобалося під час концерту, вона, як будь-який артист, могла психанути, щось сказати, але більше нічого. Пам'ятаю одну ситуацію, коли я руки поламав на концерті у Тіни Кароль. У гіпсах допрацьовував тур", - зізнався кіт.

Женя Кот брав участь у проекті "Танці з зірками " в різних сезонах зі співачками Мішель Андраде і Надею Дорофєєвою. Також хореограф розповів, що на проекті "Танці з зірками" вони саме пашуть і часу, сил на особисте не залишається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Коли ми пашемо на проекті, а по-іншому там ніяк, то ні про який потяг, ні про яку сексуальність не може бути й мови. Ти цілодобово просто працюєш і падаєш з ніг. Тобі хочеться постійно їсти, або ти забуваєш поїсти, хочеться спати, виступити. Це жесть, ти постійно в біганині", - каже кіт.

Женя зізнається, що не уявляє, як Діма Дікусар зміг одружитися на проекті. І зазначив, що він є його фаворитом у новому сезоні шоу. А з дівчат-Олена Шоптенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, друг Андраде і Дорофєєвої зізнався в мордобої, потім була Кароль.

Як повідомляв Знай. ua, напарник Саніної на" Танцях з зірками " оголив сталевий прес, Українки в захваті.

Також Знай. ua писав, що "колишній" Андраде і Дорофєєвої гаряче розважився з моделями в прозорих трусиках.