Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких особливо уважні фоловери незвичайним способом показали, як Кароліна змінилася через 10 років. Так, на фото артистка "з минулого" ніжно притулилася головою до "сучасної" версії Лорак, що дозволяє розгледіти, що конкретно поміняла в собі виконавиця.

Читайте Знай в Google News!

Крім кардинальної зміни іміджу красуня збільшувала губи, що видно неозброєним оком, а деякі навіть впевнені, що виконавиця вдавалася до пластики грудей і помітно збільшила і їх. Варто відзначити, що сама Ані багато років не ніяк коментує чутки про свої "поліпшення", хоч частенько і піддається критиці і проханням почекати з уколами краси. При цьому вечірні вбрання співачки стали більш елегантними, а ось в повсякденному житті Лорак вибирає стильні вбрання-оверсайз.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крізь роки...

Фолловери не пройшли повз: "особисто мені більше подобається яка Кароліна зараз. Її красі просто немає рівних!", "Дуже красиво❤️", " як круто😻 😻 😻".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше