Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали новий образ Тіни з шоу "Танці з зірками", присвячений святу Хеллоуїну 31 жовтня. Так, артистка і шоумен Юрій Горбунов, з яким красуня незмінно веде прямі ефіри проекту, в ролі господині і господаря містичного готелю в десятому випуску злегка постаріли завдяки складній роботі гримерів.

Читайте Знай в Google News!

Так, артистка показала, як виглядає її грим зблизька, адже шкіра однієї з найкрасивіших жінок України покрилася глибокими зморшками, а колись "фірмові" золоті кучері розсипалися по плечах сивиною. При цьому виконавиця ніяк не змінювала розкішну фігуру, примірявши елегантне чорне плаття з високим розрізом на нозі, яке вигідно підкреслило всі "плюси" її тіла.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Діти мої, всі в холодильник!

Фолловери ж почали обговорювати образ кумира: "те почуття, коли чекав образ вампірші з Ван Хельсінга, а тут щось пішло не так 🤔", "навіщо Тіну роблять стаааароююю😭 😭 😭 😭 😭 😂", "це буде образ, коли принцесу зачарував Дракула і перетворив на стареньку, щоб ніхто не заздрив його щастю)))", "навіщо вони таку красуню спотворюють 🤨?", "У будь-якому вигляді найкрасивіша!!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.