Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний і навіть злегка спокусливий кадр, на якому позував в абсолютно новому для себе образі. Так, артист розсмішив несподіваним моментом шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді Потапа і Наталії Могилевської проти Монатіка разом з виконавицею MARUV і танцюристом Владом Ямою.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу сам шоумен і MARUV повинні були спародіювати Вєрку Сердючку, вийшовши на сцену в її фірмовому срібному платтячку і з зіркою на голові, повторюючи гарячі рухи під хіт "Lasha Tumbai", яку та виконала на пісенному конкурсі "Євробачення" в 2007 році і принесла Україні друге місце. Ткач блискуче впорався зі своїм завданням і приніс своїй дружній команді перемогу в "Ліпсінг-батлі".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ткачучка)))

Фолловери залишилися в захваті: "Це була лучша Вєрка Сердючка за всю історію шоу-бізнесу!!!Вам дуууже личить це платтячко!!!!🤣 🤣 🤣 ", "Чисто колаборація Поплавського і Данилка😄", " Юрчика, ніхто не переплюне, навіть мама Вєрка😃 😃 😃", "На це можна дивитися вічно 😁 😁 👍 классс","блін, класний образ 😂😂😍😍😍❤️❤️❤️ супер👍 👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше