Відомий український виконавець Олексій Завгородний, який виступає в групі Mozgi і був учасником дуету "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно у "Время и Стекло" відбувся прощальний концерт, бо група розпадається, і Позитив показав кілька знімків, а в підписі до них поділився, що було після концерту.

Читайте Знай в Google News!

"За ці три дні після історичної події, вся наша команда обмінюється своїми емоціями, ми надихаємося і мотивуємо себе на подальші перемоги! А ще ми підписали сотні інста книг, оформлених за попереднім замовленням. У них розкрито безліч таємниць, незвіданих історій про життя нашої групи. Для мене було важливо доторкнутися до кожної книги і через неї передати вам частинку своєї позитивної енергії та вдячності ❤️. Знайти наш Instabook можна в @shopmozgi і @bookchefua", - написав Олексій у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, Позитив показав нову партнерку, і фанати залишилися в захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Позитива показала розкішну фігуру в купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.