Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали новий образ Тіни з шоу "Танці з зірками", присвячений святу Хеллоуїну 31 жовтня. Так, артистка і шоумен Юрій Горбунов, з яким красуня незмінно веде прямі ефіри проекту, в ролі господині і господаря містичного готелю в десятому випуску злегка постаріли завдяки складній роботі гримерів.

Читайте Знай в Google News!

Так, артистка показала, як виглядає її грим зблизька, адже шкіра однієї з найкрасивіших жінок України покрилася глибокими зморшками, а колись "фірмові" золоті кучері розсипалися по плечах сивиною. При цьому виконавиця ніяк не змінювала розкішну фігуру, примірявши елегантне чорне плаття з високим розрізом на нозі, яке вигідно підкреслило всі "плюси" її тіла.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Шанувальники ж почали переживати, чи не постраждала шкіра їх кумира від гриму, який буквально стягував її обличчя. Тіна одразу ж поспішила заспокоїти фанатів, демонструючи відео-селфі без краплі макіяжу відразу після зняття "ефекту бабусі". Шкіра красуні блищала і виглядала такою ж, як і перед перетворенням, а сама Кароль без косметики була більше схожа на дівчинку-підлітка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.