Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайні фото, на якому позує в образі нареченої.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Христина зображена на порозі будівлі з написом "ЗАГС", вона стоїть в пишній весільній сукні з білою шубкою і букетом в руках. Її волосся зібране у весільну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Асмус загадково написала: "Сама в шоці". Звичайно ж така публікація не залишилася без уваги, фанати кинулися активно обговорювати фото, роблячи здогади, що ж сталося в житті актриса. Деякі не вірять, що вона знову вийшла заміж, а інші впевнені, що це фото було зроблено під час зйомок чергового фільму, і Христині просто дісталася роль нареченої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.