Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, на якому показала, як проводить прохолодні осінні дні золотої осені, відправившись до лісу, щоб роздобути апетитних білих грибів. Так, красуня в яскраво-рожевій дутій жилетці і без краплі макіяжу вже встигла похвалитися "уловом" - значних розмірів грибочком.

Варто відзначити, що раніше на акаунті артистки розгорнулися неабиякі суперечки з приводу того, як правильно збирати урожай грибів. Для "правильних" своїх шанувальників Соня поцікавилася у мікологів, чи правильно "викручувати" гриби, адже є припущення, що таким чином ми видираємо здобич разом з грибницею. Виявляється, саме білі грибочки варто акуратно викручувати, а потім вже відрізати їм кінець стебла. Плакидюк також пожартувала, що не ходить в ліс з лопатою.

Живе фото для всіх, хто страждав з приводу викручених грибів (aka «видраних разом з грибницею») 😜 🍄 🍁 Для довідки: ще раз проконсультрувалася з мікологами і з'ясувала, що краще білі гриби акуратно викручувати, а потім вже відрізати жопку. Грибниця займає кілька квадратних метрів під деревами, а я ходжу в ліс без лопати, якщо що 🌚 (І бажаю всім шикарного тихого полювання)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.