У шоу "Діти проти зірок" на Новому каналі показують таких талановитих дітей, що часто неможливо повірити в те, наскільки вони обдаровані. 12-річний Михайло Корженевський знав у 8 років всю історію України до 11 класу. Причому настільки досконально, що вже може заробляти на цьому.

Читайте Знай в Google News!

"Нещодавно йому запропонували провести екскурсію в Музеї становлення української нації, коли почули, як він доповнює і виправляє екскурсовода. Але Міша ще думає над цією пропозицією", - розповіла мама хлопчика Оксана Підопригора.

Хлопчик ніби народився з душею козака. Коли був маленьким, батьки помітили, що він краще засинає під народні пісні. У два роки вже співав гімн України, в три – вперше потрапив до історичного музею. Зали, де були виставлені експонати козацтва, обійшов п'ять разів!

На той час він вже знав близько сотні козацьких і народних пісень, а в чотири роки Міша дослівно переказував фільми "Зникла грамота" і "Тарас Бульба".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

онук Захара Беркута, фото Новий канал
онук Захара Беркута, фото Новий канал

О шостій – став онуком Захара Беркута, знявшись в однойменному фільмі з голлівудськими акторами. Хлопчик змагатиметься з актором "Вар'яти-шоу" Володимиром Жогло в баттлі з історії України.

"До проекту я не був знайомий з моїм суперником. Але знаю, що у нього світла голова і максимально великі знання з історії. Мені буде важко в цьому баттлі", – зазначив Володимир.

У майбутньому Міша планує стати актором і музикантом... і мати 12 дітей.

"Хочу, щоб всі сини мали свій хутір, фермерське господарство або якесь виробництво в селі. Кожен з них почне щось своє, у кожного буде велика сім'я, ось так і відродиться козацький рід", – мріє Міша.

Діти проти зірок, фото Новий канал
Діти проти зірок, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розкрила правду про професію мрії: "Хотіла стати далекобійницею".

Як повідомляв портал Знай.uа, з 12-річної доньки Кошового з "Квартал 95" знущаються в школі: "Мій тато – клоун".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут після "Танців з зірками" розкрила секрети молодості.