Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram.

А нещодавно артист показав у соцмережі фото зі свого виступу в Дубаї. На деяких знімках шоумен позує на сцені, на інших разом зі своїми дітьми, але найбільше уваги привертають фотографії, на яких Кіркоров позує в компанії української співачки Ольги Полякової.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кіркоров написав трепетне послання про дружбу, мир і братерство. "Яскрава дубайська ніч в деталях! Зустріч 🇷 🇺 і 🇺 🇦 на одній сцені так довгоочікувана, дорогоцінна і важлива. Шкода, що поки це можливо тільки в арабській казці... Мир, щастя, братерство людей — ось що потрібно нам на цьому світі! PS. Звичайно, шоу #цветнастроения після перерви показали в оновленому варіанті. З презентацією нових сценічних нарядів від @arti_dress". Публікація Кіркорова викликала бурхливі обговорення в соцмережі, особливо враховуючи його відносини з Поляковою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.