Українська поп-діва Оля Полякова похвалилася на особистій сторінці в Instagram оголеними фото з курорту. На знімках гола знаменитість приймає душ.

Першим серед фоловерів фігуру Полякової оцінив російський "король рімейків" Філіп Кіркоров. Схоже, артист настільки захопився переглядом відвертих фото, що забув про м'який знак.

"Розкіш", - коротко і з помилкою написав під постом української колеги Кіркоров.

Опублікувати серію сміливих фото співачка вирішила після того, як виявила в ЗМІ припущення, що не зможе повторити своє гучне голе фото з Мальдів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну яке фото краще? На якомусь сайті прочитала що Полякова не зможе повторити своє легендарне #трусидлятрусів фото", - написала вона під знімками.

Менш ніж за годину пост артистки зібрав у соцмережі більше 20 тис. лайків. В коментарях розгорівся справжній ажіотаж.

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена під час зйомок програми "Дивовижні люди", яка виходила на телеканалі "Україна". Оля відображена стоячи за кафедрою, з якимись папірцями в руках. Шанувальники зазначили, що на цьому фото поруч з кафедрою Полякова виглядає неприродно високою.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.