Експерт соціальних ТВ-шоу і дружина колишнього прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха Марина Кінах перехворіла на коронавірус і розповіла про своє лікування в державній лікарні. Спливло це в бесіді з Владом Дарвіном для його авторського проекту PRO:WIDER.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що після трьох днів підвищеної температури Марину госпіталізували в Олександрівську лікарню в Києві, де інтенсивно лікували від ковіду. За її словами, перебування в лікарні коштує чималих грошей і буде не по кишені навіть представникам "середнього класу". Так, доба в приватній лікарні може коштувати від 17 до 22 тисяч гривень, і це не враховуючи вартість медикаментів. Правда, дружині експрем'єра вдалося одужати від коронавірусу менш ніж за два тижні. Її лікування передбачало прийом трьох видів антибіотиків проти вірусної пневмонії і спеціальні уколи в живіт від утворення тромбів в крові.

Марина Кінах, кадр з відео
Марина Кінах, кадр з відео

Також Марина Кінах в інтерв'ю розповіла, що в лікарні не вистачає медперсоналу – на 30 пацієнтів припадає всього одна медсестра, тому процедур доводилося довго чекати. На особистому прикладі жінка переконалася в тому, наскільки недосконала медична система в Україні. "Я знала, що на боротьбу з ковідом президентом була виділена величезна сума грошей і ці гроші були використані не за призначенням. Це неподобство, коли зараз людям не вистачає ні кисню, ні ШВЛ, ні препаратів!",- обурюється Кінах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, прем'єр Шмигаль прибув до парламенту із заявою про новий "пакет" обмежень в країні - першими введуть штрафи за маски.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що експрем'єр Гройсман нарешті знайшов, чим пишатися.

Також портал "Знай.ua" писав, що соцмережі висміюють нову главу Держкіно Марину Кудерчук.