Відома українська співачка і подружка експрезидента Януковича Таїсія Повалій, яка під час Майдану втекла до Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Тая вже не раз дивувала шанувальників результатами пластичних операцій у спробах зберегти молодість, а й цього разу зробила це знову – зірка показала знімок, на якому виглядає дуже свіжо.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Таїсія відображена в цікавій локації, вона сидить за туалетним столиком, дивлячись в дзеркало, охоплене вогнем. Перед камерою 55-річна співачка з'явилася в ефектній червоній сукні з відкритим декольте, яка підкреслила пружні груди. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, артистка уважно з серйозним обличчям дивиться на своє відображення. У підписі до публікації Повалій написала: "Гарних вихідних!!!❤️ #Повалій #таїсіяповалій #povaliy". Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати фотографію зірки, захоплюючись її відмінною формою і молодим виглядом, правда, деякі впевнені, що знімок відредагований.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Таїсія Повалій вже "підходить" і вирішила заговорити про крила.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Повалій закликала українців дозволити увійти в себе і відчути насолоду.

Також портал "Знай.ua" писав, що Повалій виклала особисту "драму" на загальне обговорення.