Колишній вокаліст гурту " Чай вдвоем” Стас Костюшкін, який нещодавно публічно зізнався в тому, що був згвалтований в дитинстві, насправді дуже сильна і оптимістична людина. Він активно веде свій блог в Instagram і відвідує світські заходи, доводячи шанувальникам, що жити "на повну котушку" можна і потрібно за будь-яких обставин.

Поки недалекі хейтери уїдять і зловтішаються, Костюшкін веселиться щосили. Та не один, а з цілою тусовкою всіх, хто став поп-іконами 90-х на пострадянському просторі. Співак опублікував відео, де разом запально танцюють такі впізнавані персони, як Сергій Жуков з групи" Руки вверх", рудий з Иванушек International і група" Дискотека Аварія", а також Шура.


Але найсмішніше навіть не в тому, що вони зібралися всі разом і станцювали. А в тому, що вони дуже своєрідно "наспівали" хіт Руки вгору "Крихітка моя". Вони його просто "пропукали" з висунутими мовами, явно натякаючи на свій, кхм, солідний вік. Що ж, цілком можна записувати легенди 90-х зібралися і організували нову групу під назвою Proper Deli.

"Рубрика" відео на біс " Ну що сказати , мої дорогі, вік нікого не щадить . Рідкісне відео артистів без гриму ️ ️ ️ #рудий#жук#грув#дискатекаавария #шура#Костюшкін#дід"—- написав Костюшкін під своїм відео, яке привело фанатів у захват.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.