Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Днями актриса показала в мережі цікаве фото в образі нареченої, а цього разу колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова повеселила публіку кумедними "рожевими" фото, на яких позує в забавному образі.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото Христина відображена в цікавій "бджолиної" локації, перед камерою вона з'явилася в рожевому вбранні, який складається з панчіх з пояском, коротких шортиків і блузки з відкритими плечима, і все це плюшевої текстури. На голові співачки світловолоса перука, а на її обличчі яскравий макіяж. На другому знімку актриса позує в цьому ж образі, але тут вона якась пошарпана і в смішних тапочках. У підписі до фотографій Асмус написала: "Очікування і реальність. Головне, щоб завтра це в шоу "Золото Геленджика"не відбулося". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ зірки, засинаючи її компліментами і жартами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.