Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в групі "ВІА Гра", а нещодавно стала учасницею шоу "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі палкі фотографії, на яких позує в декількох різних образах.

Читайте Знай в Google News!

На двох знімках Надя зображена сидячи на ліжку, тут вона світлій напівпрозорій і багатошаровій сукні, а на її голові мила світла капелюшок. На ще одному зі знімків зірка еротично позує, присівши біля стіни - на ній спокусливе чорне вбрання, яке відкрило на огляд публіки пікантне татуювання на стегні. Співачка приміряла ще один образ - на ній світла спідниця і відвертий чорний топ, а на голові червоний капелюх. У підписі до публікації Мейхер написала: "Кругообіг життя... Ніщо не зупинить світанок, як ніщо не зупинить захід сонця... Як ніхто і ніщо не може зупинити нас бути щасливими, пливучи по бурхливій річці життя!". Фанати в захваті від таких гарячих знімків співачки, її засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.