Співачка Світлана Лобода у своєму мікроблозі в Instagram заступилася за російського футболіста Артема Дзюбу.

Справа в тому, що гравець футбольного клубу "Зеніт" з російського Пітера, капітан національної збірної РФ Дзюба потрапив у гучний секс-скандал. У мережі активно набирає перегляди відео, на якому дуже схожа на нього людина займається самозадоволенням. Артистка вирішила висловитися на захист спортсмена, мовляв, в його відео немає нічого такого, адже всі це роблять.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні мене обурив скандал, пов'язаний з Артемом Дзюбою, через який, капітана збірної позбавили можливості брати участь в майбутніх матчах. Що взагалі відбувається, люди?! Де право на приватне життя? Він що, когось убив, зґвалтував?! Так Відео для приватного перегляду, яке нікого не ображає, не ображає, не принижує, ламає кар'єру людини! Він має на нього право! Хто з хлопців цим не займається?! А дівчата? Чому всі мовчать?! Чому на державному рівні не піднято досі питання про право на приватне життя?! Видатні спортсмени, артисти та інші публічні люди виявляються жертвами любителів залізти в чужу спальню! Я вважаю, ми просто зобов'язані підтримати Артема!",- висловилася Лобода, опублікувавши фотографію Артема Дзюби.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.