Українська співачка Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і не сумує навіть на карантині. Ця особистість настільки оригінальна і творча, що її розважають навіть її власні сни.

Так, нещодавно в Facebook Приходько поскаржилася, що їй майже щоночі сниться один і той же чоловік. І все б нічого, але наяву Анастасія цю людину ніколи не зустрічала! Стривожена Приходько заявила, що якщо таке триватиме, то звернеться до екстрасенсів, хоча забобонною Приходько не була ніколи.

" мені от завжди цікаво, чому до нас у снах приходять ті, кого ми не знаємо, не спілкуємося, і не бачили жодного разу? Якщо ця людина і третій раз прийде до мене в сон, я піду до екстрасенсів!”

У той же час, шанувальники відзначили ще одну особливість — після відходу в естради "в тінь" Настя стала виглядати більш стильно і жіночно — артистка позувала в чорній блузі з воланом, ніжним нюдовим макіяжем, гладким волоссям і персиковою помадою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Приходько розкрила всі свої секрети

Також Знай.ua писав, опубліковані яскраві фото з вінчання Анастасії Приходько.