Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото, а в підписі поділилася порадами, чому потрібно починати бігати, а також натякнула на можливий локдаун.

Читайте Знай в Google News!

"Чому зараз найкращий час почати бігати, якщо Ви давно збиралися. 🍁Ця осінь надзвичайно тепла. На вулиці не спекотно, як влітку, і легко дихати. Разом з тим - не мокро і не слизько. 🍁Ше навколо дуже красиво, і коли вивчаєш краєвиди, не помічаєш, як ноги пробігають кілометри за тебе. 🍁Якщо потроху підступається до Вас осіння депресія, то біг, як і будь-який спорт, - найкращі ліки. 🍁 Давайте дивитися правді в очі: ризик, що спортклуби можуть піти на карантин, буде лише збільшуватися. На жаль 😪.

Якщо сьогодні полюбити біг, легше буде тримати себе у формі, і не лише фізичній, під час локдауну. 🍂 Важливо правильно обрати одяг. Вдягаємося на пробіжку, ніби на вулиці на 10 градусів більше. Тобто сьогодні в +7 так, як гуляєте в +17. 🍁Потім фоткаємося, обов’язково «після», не «до». І розуміємо, щоб як би ми не виглядали, не спали, не фарбувалися (перелік може бути нескінченним), ми собою пишаємося і виглядаємо щасливими! «Бігуни» мене точно підтримують ", - написала Марічка в підписі до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко віддала сина у "спартанські" умови.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.