Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує у своєму Instagram. Так цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в спокусливій шкіряній сукні з заклепками, під якою немає бюстгальтера.

Читайте Знай в Google News!

"Так сильна чи слабка? Мені важко відповісти на це питання. У визнанні протилежностей криється секрет гармонії і привабливості. Особистість жінки складається з протилежностей. Питання тільки в тому, чи готова жінка усвідомити їх єдність, взаємодія і цінність обох сторін. Я різна - і сильна, і слабка (залежно від ситуації). А до якої категорії можете зарахувати себе ви? Пишіть в коментах, разом обговоримо! Дякую Наталію Луценко @natalia_agentblond за те, що змогла мене зрозуміти і відчути мою творчу душу! Особисто я в захваті від цього образу!",- написала Бужинська у підписі до фото. Фанати в захваті від нового образу зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.