Російський актор Сергій Жигунов, який ще молодим здобув слави як "гардемарин", має особливо буремне особисте життя. Особливою "родзинкою" його біографії став той факт, що він зміг двічі одружитися на одній і тій самій жінці і двічі ж розлучився з нею.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає ресурс Boom.

Перше розставання Жигунова з Вірою Новіковою було спричинене пристрасним романом з зіркою серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасією Заворотнюк. Однак через два роки "гардемарин" знову одружився з Новіковою, а нещодавно стало відомо про їх друге розлучення.

Жигунов, фото Іnstagram
Жигунов, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зі своєю дружиною актор познайомився на зйомках картини "Шанс". Вона була старшою, заміжньою і виховувала дитину. Але для Жигунова це не стало перепоною, і через два роки закохані одружилися. У шлюбі в них з'явилася донька Маша.

Під час зйомок популярного серіалу "Моя прекрасна няня" Жигунову і Заворотнюк доводилося грати закохану пару — й врешті-решт ці стосунки перейшли й в реальне життя. Актори були разом два роки, але офіційно свій статус закріпляти вони не стали.

Коли ж пристрасний роман "перегорів", Віра Новікова змогла пробачити чоловіку і прийняти його назад у сім'ю.

А ось нещодавно актор опублікував знімок свідоцтва про розірвання шлюбу з Вірою Новікової. Подружжя розлучилося вдруге. При цьому він повідомив, що ніякого поділу майна не буде.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скоріш за все, причиною розлучення стала чергова зрада Жигунова. На цей раз його обраницею стала журналістка Вікторія Ворожбит, яка неймовірно схожа на Заворотнюк.

Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.