Українська хіп - хоп-і реп-виконавиця Alyona Alyona не так часто ділиться зі своїми шанувальниками якимись матеріалами в соціальній мережі Instagram.

Її багато хто може знати по роботах "Сумно" спільно з Анастасією луговою, яка була побита в поїзді, і "Тихо діти сплять". Нещодавно вона випустила пісню "Dancer" разом з кліпом.

Читайте Знай в Google News!

Але зараз вона опублікувала нове коротке відео в Instagram і підписала його словами: "Ось так Синхронізація! Достатньо лише одного дотику. А яка у вас була сама незручна ситуація в житті? Діліться своїми фейлами в коментах".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Саме відео є рекламою, але сюжет розповідає про те, як мама вирішила подивитися, чим цікавиться її дочка в смартфоні. Роль дівчини і матері грає сама Alyona Alyona.

"Вангуем! Будуть Запрошення в кіно зніматися! талант очевидний", "Боже, чому так смішно ж?", "Знахідка для дружин", "Ось це прямо чітка реклама!", "Оленка !!! А мене такий же костюмчик Спортивний, на одній хвилі гармати !!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.

Як повідомляв "Знай.ua", реперша аlyona Аlyona зізналася в найболючішому і розповіла про стосунки з коханим: "Найскладніше переживала"

Знай.ua писав, Alyona Alyona пройшла через зухвале Приниження від колишнього: "У житті нікому про це не розповідала"