Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить пікантних кадрів, зроблених в одному зі столичних фітнес-клубів з панорамним видом на місто. Так, артистка приміряла лише лосини і міні-топ чорного кольору, розминаючись на килимку босоніж і насолоджуючись прохолодною, зате сонячною осінньої погодкою. При цьому Олександра блиснула розкішною стрункою фігурою і сталевим пресом, над яким наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування. До слова, красуня вже розповідала, що крім фітнесу займається розтяжкою і плаванням.

Читайте Знай в Google News!

Коли ранок добрий💙 А з чого почався ваш вівторок?

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипали дівчину компліментами і розповідали про свій ранок: "ви прям як наші бразильці🇧 🇷- день зі спорту починаєте🙌", " Ви молодчинка 👍 У мене пілатес завтра😉,але сьогодні теж ранок добрий👍", "З медитації та йоги", "коли з ранку сонечко - життя прекрасне!😁".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.