Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. 10 листопада знаменитість святкує день народження - дівчині виповнюється 24 роки. На честь радісної події артистка вирішила показати, як провела важливий день. Так, зірка отримала крім різних букетів квітів ще й апетитний подаруночок у вигляді десерту з однією зі столичних кондитерських зі свічкою-сірником всередині. Мішель трепетно подякувала всім за привітання і теплі слова, на які не скупилися її шанувальники і рідні люди.

"Вдячна всім😌❤️ за теплі слова та щирі побажання

Міцно обіймаю🥰 🌹 #24"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!🙏 🏼❤️Будь щаслива кожен день і кожну хвилинку!! Нехай виконуються всі мрії, все задумане ! Ти прекрасна 😘", " З Днем Народження, Мішель!!!✨💃🏻🌹🌹🌹🎊", "Малятко, будь найщасливішою @mishvirmish 💕", " з днем народження, Мішелька ❤️ будь щаслива😘", "кохана🥰❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.