На сторінці українського музичного телеканалу М1 в соцмережі Instagram опублікували відео анонс програми "Декрет вже не секрет", героїнею якого стала співачка Світлана Тарабарова.

Як відомо, артистка нещодавно народила другу дитину, а в програмі розкрила всі подробиці своєї вагітності.

Читайте Знай в Google News!

На кадрах відео анонсу Світлану можна побачити на останніх місяцях вагітності, вона здорово проводить час з чоловіком і старшим сином і, здається, величезний животик їй зовсім не заважає. Головною інтригою, звичайно ж, була стать майбутньої дитини, оголосити новину чоловікові Тарабарова вирішила дуже креативно. У підписі до ролика йдеться: "Хто? Хто? Хто?! Непідробні емоції від найважливішої новини "boy or girl" та ексклюзивні подробиці, як нашій світлині @tarabarova зізнавалася людина! 💍. "Декрет вже не секрет". Щосереди о 19:30 (повтор – щосуботи о 12: 30). Тільки на М1!".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тарабарова показала щоденний "макіяж" сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова показала світу новонароджену донечку.