Зірка “Жіночого кварталу"і відомий український комік Тетяна Песик відома не тільки як дотепна Діва гумористичної сцени, яка може змусити сміятися до сліз навіть скелю. Вона ще й досить популярний блогер в Instagram. Особливо після свого вражаючого схуднення. Свою сторінку Песик веде теж з гумором, намагаючись виділятися на тлі натовпу одноманітних гламурних інста-красунь.

Так, свій недавній пост знаменитість присвятила "підкатам". Знаєте, всім цим: "твої батьки випадково не терористи? А звідки у них така бомба?""Вашій мамі зять не потрібен?"і так далі.
Бажаючи познайомитися з привабливою дівчиною, хлопці часто змагаються між собою на оригінальність, придумуючи фразочки, які нібито повинні вразити об'єкт симпатії.

Але, погодьтеся, іноді виходять відверті дурниці. Тетяна Песик запропонувала фоловерам згадати свої улюблені підкати.
Разом з цією пропозицією, вона виклала фото, де позує в звабливій чорній сукні в грайливій позі, і користувачі можуть без зусиль розглянути її стрункі ноги і точені форми.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напарниця Ткача з "Квартал 95" на всю країну розповіла про свої бажання в ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок"одного разу під Полтавою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.