Кіностудія Warner Bros. викинула Джонні Деппа з "Фантастичних тварин" через насильство над Ембер Херд, та найшла йому заміну.

Читайте Знай в Google News!

Однак, заміна обійдеться кіностудії в мільйони доларів. Про це пише Deadline .

Джонні Депп перебуває в непростій ситуації через суд проти колишньої дружини Ембер Херд та отримав багато неприємностей через це. Він домагався компенсації в розмірі декількох мільйонів фунтів стерлінгів за репутаційний збиток після матеріалу про насильство з його боку щодо Херд. Однак суд відхилив позов Джонні Деппа проти газети.

Після цього кіностудія Warner Bros. виключила актора з проєкту "Фантастичні тварини" в якому він грав темношкірого чарівника Грін-де-Вальда.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Джонні Депп, фото Getty Images
Джонні Депп, фото Getty Images

Не довго зволікаючи, Деппу знайшли заміну, взявши на його роль Мадса Міккельсона.

Однак, питання, хто в результаті цього всього більше програв, залишається спірним. В репутаційному плані, звичайно, постраждав Депп. Але є ще фінансова сторона, і тут кіностудія втратила багато.

По-перше, кіностудія, як з'ясувалося, все одно повинна буде виплатити Деппу гонорар за фільм. Адже його контракти складено таким чином, що він отримує свої гроші повністю незалежно від того, буде фільм знятий чи ні, або перероблений.

Мадс Міккельсон, фото Getty Images
Мадс Міккельсон, фото Getty Images

По-друге, фільм втратить шанувальників Деппа, і не факт, що їхню кількість перекриють шанувальники Мадса Міккельсона.

Крім цього всього, кіностудія буде платити гонорар Міккельсоу, а це ще не один мільйон доларів. Загалом, політкоректність обійдеться Warner Bros. у досить кругленьку суму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп знайшов заміну Ембер Херд

Як повідомляв портал Знай.ua, Джонні Депп після карколомного розлучення і показу брудної білизни раптово зцілився.

Також Знай.ua писав, Джонні Деппа викинули з "Фантастичних тварин" через насильство над Ембер Херд