Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне фото з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, показавши, як першокласники проводять час вдома після школи. Так, артист і малюки займалися плаванням в їх критому басейні в замку села Грязь, при цьому діти ніжно обіймали зіркового татка, тримаючись за його спину. Шанувальники дружної сім'ї ж відразу відзначили, як швидко ростуть чужі діти, Гаррі трохи більше змужнів і став копією Максима, а ніжна красуня Ліза нагадує юну Аллу.

Варто відзначити, що зіркове сімейство виховують Лізу і Гаррі, привчаючи з ранніх років до мистецтва, фізичного навантаження, малюки практично вільно розмовляють англійською та французькою мовами, займаються вокалом, активно розвивають словниковий запас, досить артистичні і цікаві. При цьому Гаррі і Ліза навчені хорошим манерам і етикету, тому не виглядають розпещеними і зарозумілими.

Доброго ранку! 😃

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ваші крила за спиною😊", " добре і бадьоре у вас!! Молодці! 👍 🏼 ", "Син просто копія ТАТО🥰", "класне фото!!! Кожен виглядає як окремий Всесвіт, і все ж разом!", "Класні!🐬🐠💦💦".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.