Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила кадр зі студії телеканалу "ICTV", де веде шоу "Зірковий спорт" по п'ятничних вечорах. Так, артистка приміряла розкішну чорну сукню з прозорими вставками, яка вигідно підкреслила струнку фігуру Саші, доповнивши елегантний образ туфлями-човниками на підборах, нюдовим макіяжем і зачіскою "голлівудські локони". Дівчина згадала, що 13 листопада 2020 року потрапляє на п'ятницю, вважаючись несприятливим днем. Проте зірка не впадає у відчай і зазначає, що день буде не таким вже й страшним, якщо підібрати "вдале" вбрання.

"Не така вже і страшна ця чорна п’ятниця 13.

Якщо обрати вдалу сукню))

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нехай вам сьогодні щастить!

Одна гарна новина вже є - о 20:05 #зірковийспорт 💙"

Фолловери не пройшли повз: "будь-який одяг на тобі виглядає дуже красиво! А Твоя манера говорити на зірковому спорті просто зачаровує! Ти точно, на своєму місці!", "😍 😍 😍 😍 😍Голлівуд!", "Красуня неймовірна!!!❤ ❤ ❤ ", "Яка красуня❤️🌹 🌹 🌹 🌹 🌹".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.