Популярний російський комік Михайло Галустян розповів, як ледь не розійшовся зі своєю дружиною. Пара виховує двох доньок.

Читайте Знай в Google News!

Російський шоумен Михайло Галустян зізнався, що свого часу ледь не розлучився зі своєю дружиною Вікторією. Однак в кінцевому підсумку закохані змогли дійти згоди і шлюб вдалося врятувати. Про це пише "Replyua.net".

Михайло Галустян з сім'єю, фото: instagram.com/victoriagalustyan
Михайло Галустян з сім'єю, фото: instagram.com/victoriagalustyan

Зазначається, що сім'я артиста завжди виглядала показовою і зразковою. Однак, Михайлу та Вікторії також довелося долати труднощі. Як виявилося, у їхніх відносинах теж були розбіжності. Зокрема, Галустян згадав період у житті, коли він вважав, що пора подавати на розлучення.

"Це було ще до народження дочок. Здавалося, що відносини зайшли в глухий кут, тому і виникло обопільне рішення про розставання. Але ніхто речей не збирав, будинок не покидав. А потім налагодилося.", - розповів шоумен. Михайло Галустян

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Михайло Галустян з донькою, фото: instagram.com/m_galustyan
Михайло Галустян з донькою, фото: instagram.com/m_galustyan

Артист розповів, що саме народження двох доньок зіграло головну роль у відносинах з дружиною. Коли перша дитина з'явилася на світ, за його словами, тоді ж і окреслилася нова мета у їхньому житті.

Якщо у коміка з'являється вільний час, то він завжди проводить його з дочками, але при цьому не забуває про романтику у відносинах з дружиною Вікторією. Разом вони прожили вже 13 років, але досі продовжують влаштовувати побачення і дарують один одному різні подарунки без приводу.

Як зізнається Михайло Галустян, він вже багато років живе зі своєю дружиною в дружбі і любові. У пари дві доньки - 10 і 8 років.

Михайло Галустян, фото: кадр з відео
Михайло Галустян, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна. Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах