Під фото ошатного Кіркорова, який похвалився участю в гламурному світському заході, Галкін жорстко розкритикував організаторів і гостей "балу під час чуми".

Читайте Знай в Google News!

Філіп Кіркоров став одним із гостей модного івенту - премія журналу GQ "Людина року" - та поділився в Instagram знімками, зробленими на світському заході.

У підписі до фото "король" російської естради назвав церемонію головним світським заходом Москви й зазначив, що все пройшло за традицією "ошатно".

Популярні новини зараз
Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Одним з перших в коментарях під постом відзначився Максим Галкін. Та тільки замість компліментів він жорстко висловив своє обурення проведенням такого заходу під час карантину.

Галкін дорікнув організаторам за таку масштабну світську подію в розпал другої хвилі пандемії.

Пройшовся чоловік Пугачової й по вбранню гостей церемонії, зазначивши, наскільки безглуздо і недоречно виглядають їхні діаманти та хутра на тлі запеклої боротьби з коронавірусом по всьому світу.

"Який прекрасний бал під час чуми. Неймовірно точне непопадання в час! P. S. Це ні в якому разі не персональна претензія до тебе, Філіпе. Просто я б на місці організаторів цього Ярмарку марнославства повністю переодягнув би всіх на захист, принаймні попросив би всіх зняти з себе недоречний пафосний діамантовий і хутряний прикид, і нагородив би тільки медиків", - написав він.

Сам Кіркоров залишив коментар Галкіна без відповіді. Зате на нього відреагували численні користувачі. Більшість з них підтримали Максима Галкіна і приєдналися до критики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкіна присоромили за зайву розкіш

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.

Також Знай.ua писав, в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін