У ніч з п'ятниці на суботу, 14 листопада, назавжди зупинилося серце вірменського, радянського і російського актора Армена Джигарханяна. Ми вже розповідали нашим читачам про те, як пройшло життя легендарного актора.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу ми повинні розповісти, як зірковий світ театру та кіно відреагував на таку втрату — колеги не можуть стримати емоцій. Про це стало відомо завдяки численним публікаціям в російських ЗМІ, а також публікаціям зірок в соціальних мережах.

Режисер театру Джигарханяна Сергій Виноградов про смерть свого наставника: "Для театру це велика трагедія, трупа в спустошеному стані. Він був для нас вчителем, батьком, соратником. Це був великий артист, велика людина. Це страшно, що зараз сталося".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Олена Проклова, фото: 1tv.ru
Олена Проклова, фото: 1tv.ru

Акторка Олена Проклова: "Людина до кінця своїх днів жила пристрастями, емоціями. І не тільки на сцені, в кіно, а й у своєму особистому житті. Він завжди дивився в майбутнє, завжди хотів чогось нового. Згадую роботу з ним як одну з творчих і цікавих пригод. Я думаю, що нам всім його дуже не вистачатиме".

Артист Марк Рудінштейн: "У мене така теорія: поки ми не проводили людину, вона ще з нами. Тому я не можу попрощатися з Джигарханяном. Пішла дотепна людина. Нехай йому буде пухом земля, нехай він ще поживе з нами ці дні, поки ми будемо з ним прощатися".

Жигунов, фото Іnstagram
Жигунов, фото Іnstagram

Заслужений артист Росії Сергій Жигунов, який разом з Джигарханяном знімався в серіалі "Королева Марго" (а також був продюсером проєкту), назвав актора дуже доброю і мудрою людиною: "Я отримав щире задоволення від спілкування з ним. Ми з ним багато працювали разом".

Наташа Корольова впевнена, що розбірки з Віталіною Цимбалюк-Романовською сильно підкосили здоров'я Армена Борисовича. На думку співачки, не будь сварок, зараз з артистом все було б добре.

Наташа Корольова, скріншот з відео
Наташа Корольова, скріншот з відео

"За довге і непросте життя ви нас порадували геніальними ролями і постановками, ваші герої живуть в наших серцях... Не витримало сердечко... Звичайно, воно билося б довше, якби не ці "криваві" телешоу. Ви назавжди залишитеся з нами! Царства небесного!",- звернулася виконавиця до померлого актора.

Висловили свої співчуття акторки Світлана Немоляєва і Олена Проклова, телеведуча Аріна Шарапова. Сумує у зв'язку зі смертю Армена Борисовича і Юхим Шифрін.

Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru
Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru

Колишня дружина Джигарханяна Віталіна Цимбалюк-Романовська також висловилася про трагедію. На її думку, колишній чоловік три роки перебував у "майже несвідомому і дуже поганому стані".

"Я вже пояснювала цю ситуацію, що його три роки тому відвезли від мене, щоб він більше зі мною ніколи не спілкувався, і вбили йому в голову всяку нісенітницю через те, що у нього деменція була і він був хворий", - розповіла Цимбалюк-Романовська.

За словами друга актора Артура Согомоняна Джигарханяна буде поховано у вівторок, 17 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Армен Джигарханян: у мережі згадали, як актор "поховав" російську мову.

Як повідомляв Знай.uа, Потап розповів про величезну втрату, серце не на місці: "Геній пішов...".

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.