Судді "МастерШеф" 10 сезон в 11 випуску змусили учасників пройти складні і незвичайні випробування. У битві чорних їм влаштували іспит мікрокухнів. Однак здати його вдалося не всім.

Читайте Знай в Google News!

У новому випуску кулінари-аматори спробували себе в ролі рестораторів. Дві команди намагалися вразити суддів та експертів вишуканим меню та цікавою концепцією.

Учасників розділили на дві команди. Кулінарам дали 8 тисяч гривень, а на покупки та облаштування ресторану виділили всього 5 годин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Червоній команді капітан Богдан Сиротенко придумав арт-дизайн, який нагадуватиме відпочинок на морі. Він запропонував, щоб кожен учасник його команди створив картину для прикраси стін закладу.

Капітан команди синіх Дмитро Баліта придумав етноконцепцію без прив'язки до будь-якої країни. Саме їм і вдалося виграти в цьому непростому змаганні.

У битві чорних взяли участь 5 учасників. Вони повинні були приготувати микрокухню. І зробити це теж з дуже маленьких приладів. Судді "Майстер Шеф" вирішили полегшити завдання і дати можливість Юлії, Марії, Богдану, Ірині та Ірі самим придумати страву.

Богдан віддав перевагу курячому філе з креветкою, Іра вирішила вперше взятися за десерт, Марія готувала креветку з рататуєм, Юля – гребінці і креветки, а Іра взялася за рибу.

Зробити блюдо ідеальним не вийшло у Бодана. Він не вразив Ектора і навіть Пересолив пюре. Дівчата отримали білі фартухи, тому в 11 випуску "МастерШеф" шоу покинув Богдан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво ховався від поліції через роботу.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори на "МастерШеф" готували за допомогою ваг, банки і конструктора, хто не зміг впоратися з емоціями і вилетів з шоу.

Також Знай. ua писав, що учасникам "МастерШеф" підготували зовсім не кулінарне випробування.