Популярне українське шоу "Голос країни" вирішило поцікавитися думками аудиторії щодо того, кого б українці хотіли б побачити у тренерському кріслі. Однак окрім схвальних відгуків про традиційних учасників шоу, багато хто з глядачів залишив і гнівні коментарі про те, що типовий склад зірок на телеканалі 1+1 вже встиг набриднути.

Читайте Знай в Google News!

З цією дискусією можна ознайомитися на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Facebook.

"Кого із зірок ти хотів би бачити у тренерському кріслі одинадцятого сезону #голоскраїни? Ділись у коментарях, нам дуже цікаво почути твою думку", — без жодного злого наміру запитали адміністратори сторінки. І хоча багато хто запевняв, що дуже очікує знову побачити Тіну Кароль, Дана Балана і Потапа, дехто вже занадто втомився від одних і тих самих облич.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дан і Тіна приїлися своїм вічним залицянням-сватанням. Це було цікаво дивитися перший раз, ну, ще другий, а третій, це вже занадто! Давайте, нові обличчя!", — йде мова в одному з коментарів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Кароль пора б вже замінити", — підтверджує думку інші користувач соцмережі.

"Це звичайно ваша думка, але продюсери знають — піде Тіна і рейтинги впадуть на дно", — вступає у суперечку українка.

"Після її "суддівства" вони і так впали. А то прям Тіну вже і замінити ніким", — отримує вона жорстку відповідь.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Міняйте тренерів .. Кароль, Монатік, Потап .. все передбачувано і нецікаво ... і змініть ведучого ... Горбунов вже так приївся, що телевізор перемикаєш від одного його виду", — звернув увагу на засилля одних і тих самих ведучих у низці шоу "1+1" один з коментаторів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль утислася до непристойності і засвітила пружні персики: "Кішка".

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль натягнула латекс на стрункі ніжки і влаштувала бурю в очах українців.

Знай.uа писав, Тіна Кароль прогулялася топлес серед натовпу людей - на що тільки не підеш заради слави.