Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз поділився секретами краси.

Читайте Знай в Google News!

Кучеренко розповіла, що в холодну пору року повністю відмовляється від матуючих засобів і того, що сушить шкіру. Саме в міжсезоння шкіра може сильно постраждати від різких коливань температури, а також сильного вітру і сухого повітря в приміщеннях.

"Перед виходом на вулицю завжди наношу на обличчя захисний крем. Він так і називається-бар'єр. Кладу його, як "захисну стіну", і під макіяж, щоб косметика не потрапляла вглиб. Маю за правило відразу змивати грим, як тільки закінчилися зйомки. Водостійку косметику знімаю натуральним маслом (будь-яким, наприклад, виноградних кісточок), вмиваюся крем-піною і тонізую лосьйоном. Зволоження. І ще раз воно! Від голови до п'ят) у мене від холоду найбільше страждають руки, які і влітку завжди холодні)) допомагають крем або молочко для рук і тіла, а для обличчя - маска і сироватка", - пише Кучеренко.

Дружина Комарова зізнається, що у неї є власний лайфхак що робити, коли потріскалися губи. Вона на ніч змащує губи медом і зізнається, що цей спосіб працює, а спати від нього солодко.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаров розповів про особливі 5 дні в Гонконзі з красунею-дружиною.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Комарова Кучеренко видала, як зробити п'ятницю 13 вдалим днем.

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова Кучеренко похвалилася розкішними формами в крихітному ТОПі, затьмарила навіть сонечко