Іра Кудашова - юна зірка популярного українського серіалу "Школа". Актриса продовжує зніматися у фільмах і телесеріалах, розкриваючи свій талант. При цьому вона обожнювана і в соцмережах. У Іри в Instagram майже мільйон підписників.

Нещодавно артистці виповнився 21 рік. Знай.uа вдалося поспілкуватися з Ірою на особисті теми: про її коханого, святкування дня народження, подарунки, улюблену роль, захоплення і відверті зйомки.

Іра Кудашова та Олексій Кучеренко, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова та Олексій Кучеренко, фото з особистого архіву актриси

Іра, розкажи, як відсвяткувала день народження і якими подарунками порадували друзі?

Я влаштувала вечірку мрії - ту, про яку давно мріяла. Pink party з дрескодом. Запросила дуже багато гостей і влаштувала справжню вечірку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Саме класне те, що абсолютно всі гості вгадали з подарунками. Подарували те, що мені дійсно подобається і дуже потрібно. Багато прикрас, косметику та одяг. А ось найбільш незвичайним подарунком був відпарювач. Адже, як показав час, він дійсно виявився найбільш потрібним в побуті.

Іра Кудашова з коханим
Іра Кудашова з коханим

Як тебе привітав коханий, Олексій Кучеренко?

Я вже збиралася лягати спати, як рівно о 00:00 дзвінок у двері, відкриваю - бачу його з величезним букетом квітів, кульками і подарунком. Льоша подарував мені шалено красиве кільце, про яке я давно мріяла.

Як ти зрозуміла, що Льоша - той самий? Коли з'явилися "метелики в животі"?

У перший день нашого знайомства, я зрозуміла, що ми дуже схожі і складалося враження ніби знайомі 100 років. А з часом, після всіх його вчинків і слів, я зрозуміла, що дійсно він "той самий".

Якщо ти не проти, трохи поговоримо про ваші стосунки. Чим Льоша підкорив тебе? Адже, ймовірно, чоловічою увагою ти не обділена.

Підкупила його щирість і наполегливість. Мені після досвіду минулих стосунків складно було довіряти хлопцям, і я з дуже великою обережністю до нього ставилася, не підпускала близько. Але він своїми вчинками і діями закохав в себе по-справжньому.

Іра Кудашова та Олексій Кучеренко, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова та Олексій Кучеренко, фото з особистого архіву актриси

Кохання без ревнощів не буває, особливо в юному віці. Чи стикалися ви вже з ревнощами?

Я ревнива, але в міру. Були різні ситуації, але, благо, завжди виходили з них з позитивом і без конфліктів.

Скільки ви вже разом? Чи готова до нового статусу в житті: наречена, весілля?

Ми вже разом рік. Поки не думала про це і, чесно кажучи, не хочу загадувати. Ми любимо один одного і це головне. Все інше нехай станеться раптово.

Як давно ти незалежна від батьків, і фінансово в тому числі?

З 18 років, як тільки отримала свою першу головну роль і переїхала до Києва.

Пам'ятаєш, куди витратила свої перші гонорари від зйомок?

Так! Купила собі новий телефон, про який мріяла, квитки нам з мамою в Туреччину, записалася на курси з акторської майстерності і частину відклала на мрію.

Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси

Чи вважаєш себе марнотратом і шопоголіком? На що найбільше витрачаєш грошей?

Іноді так, але в міру. Я люблю витрачати гроші на одяг і косметику. Головна проблема в тому, що я, в більшості випадків, можу навіть не надіти жодного разу те, що купила. Спрацьовує ефект "Вау, хочу!" у магазині, а далі, як у тумані.

Незважаючи на лялькову зовнішність, тобі випадають в кіно різножанрові ролі. Від яких образів ти кайфуєш?

Я все життя думала, що з моєю зовнішністю я буду грати милих, сором'язливих дівчаток в кіно, але, на подив, найчастіше мене стверджують на зухвалі, проблемні, стервозні ролі. Мені це подобається. Грати абсолютну протилежність, бути антагоністом - круто.

Що тобі по духу ближче: зніматися в комедії, драмі, трилері, мелодрамі?

Напевно, я б вибрала драму і трилер. Це два моїх улюблених жанру. У комедії мені часто доводилося працювати, але для мене це найскладніший жанр.

Якою роллю ти найбільше пишаєшся на сьогодні?

Кожній в кіно. Немає коханої, немає кращої. Кожна роль у моїй кар'єрі - це нова сходинка на шляху до великої мети. Я бачу як росту акторськи, як вдосконалююся, і це круто.

Крім кіно і соцмереж, що можна назвати твоїм найбільшим захопленням?

Кулінарія. Я просто обожнюю готувати, особливо десерти. Напевно, будь у мене трохи більше часу, я б відкрила домашню пекарню.

Що буде, як думаєш, якщо в країні заборонять TikTok?

Буду користуватися ним через VPN. Я дуже люблю цю соцмережу, це як хобі для мене. Я вигадую класні ідеї, образи, шукаю прикольні локації. Для мене це як особливий вид терапії.

Скажи чесно, ви - блогери, тіктокери - конкуруєте між собою? Чи є заздрість, що у когось більше підписників, більше заробітку?

На подив, ні. У цій сфері, навпаки, ми намагаємося допомогти один одному, робимо колаборації, створюємо разом цікавий контент.

Чим би ти могла займатися, якби не було Instagram і TikTok, чи думала колись про це?

Організацією свят. Я в душі справжній організатор і без складнощів спокійно б змогла зробити будь-який захід від і до.

Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси

Ти дуже струнка дівчина, для когось, може, навіть занадто. Ти така худенька від природи або спорт, харчування?

Насправді, до моменту як тільки переїхала до Києва, я трохи набрала, а потім через нерви скинула до критичної ваги. Зараз я відчуваю себе комфортно і єдиний секрет - інтуїтивне харчування. Я їм корисне, іноді можу дозволити собі шкідливе, але ніколи ні в чому себе не обмежую.

Якщо для ролі в кіно потрібно набрати + 10 кг, підеш на це?

Якщо буде дійсно хороший проєкт, то чому б і ні.

В цілому, чи є у тебе внутрішні тригери стосовно зовнішності?

Ні. Приймаю себе на 100%.

Зйомка ню для тебе - табу або ти готова на творчі експерименти?

Якщо це буде зроблено красиво, художньо і для хорошого проєкту, то не бачу причин відмовитися.

Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси

На сьогодні які у тебе пріоритети в житті? Що приносить тобі радість?

Я люблю життя, а радість мені приносить кожен день все те, що зі мною відбувається. Родина - на першому місці, робота і кар'єра, друзі і, звичайно, здоров'я!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ірина Кудашова, яка відома завдяки головній ролі в серіалі "Школа" на телеканалі "1+1", відсвяткувала своє повноліття.

Також актриса в соцмережах опублікувала фото в мереживній білизні.