Модель Альона Омович показала відверте фото з улюбленою їжею

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також змінила своє обличчя. У своєму мікроблозі модель часто викладає відверті фото і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке показала Альона, вона відображена в затишній кімнаті, сидячи на підлозі біля вікна. Вона абсолютно гола, пружні груди прикриває лише білими шторами. Красуня витончено вигнула спину, підкресливши величезні сідниці. Її волосся акуратно зачесане і зібране в пучок, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Омович написала: "Hi. Нарешті готова моя картина, яку змалювали з цього фото. Показати? День народження через тиждень, а я вже отримую подарунки. Мені це подобається. Фото @danilyukart". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, засинаючи її компліментами і відповідаючи на питання.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.