Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram.

Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує на сцені разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим. Як відомо, колись Влад співав у дуеті Smash разом з Сергієм Лазарєвим, а потім група розпалася, але тепер Регіна повернула чоловіка на сцену.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Тодоренко і Топалов відображені під час виступу, вони стоять обличчям один до одного і виконують свою дуетну пісню "часові пояси". У підписі до фото зіркова красуня написала: "Наш дебют. Вперше я виступала з чоловіком @vladtopalovofficial на одній сцені! Ми співали нашу дуетну пісню #часовиепояса, які ж чарівні почуття мене переповнюють! Посилання на скачування в профілі! Кохатися. @zharatv". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її і Влада компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.