На офіційний Instagram-аккаунт української студії "Квартал 95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама компанія була заснована на базі команди КВН 17 років тому.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно "Квартал 95" опублікував невеликий уривок номера зі свіжого концерту "Вечірній Квартал". У кумедному ролику зірки студії показали дебати нардепа "Слуги народу" Ірини Верещук і чинного мера Києва Віталія Кличка.

У номері також представлені: Савік Шустер, Олексій Гончаренко, Ілля Кива та Микола Тищенко.

"Дебати в нашій країні – це не тільки політична дискусія, а й гуляння на стадіоні, жарти і можливість перевірити своє здоров'я за допомогою аналізів. А якщо ці дебати за участю Віталія Кличка, то очікувати можна все, що завгодно..." - йдеться у підписі до смішного відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, Кличко нарешті знайшов рішення пробкам, які в годину пік стають величезною проблемою для Києва.

"Потрібно повністю забетонувати Дніпро", - запропонував мер Києва у виконанні Євгена Кошового.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Квартал 95" обсміяв Фокіна з Кравчуком і запропонував Зеленському варіанти: "Поганого не ляпне".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Жіночого кварталу" перетворилася на чарівну Мері Поппінс: "Нагрійте наші серця".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий відростив волосся і бороду, фанати не впізнали: "З лисиною був крутішим".