Сценічна дружина Зеленського Олена Кравець пустила українців на територію краси

Олена Кравець - відома українська актриса гумористичного жанру, яка багато років працює в Студії "Квартал 95", очолює проект "Жіночий квартал", знімається у фільмах і свого часу грала роль сценічної дружини Володимира Зеленського. На своїй сторінці в соцмережі Instagram актриса показала милі фото з осінньої фотосесії, на яких з'явилася в траурному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Олена відображена в цікавій локації - вона то стоїть на стільчику, то стоїть серед осіннього листопадового поля. Перед камерою вона з'явилася у вузьких темних брюках і чорному пальто, а на її голові цікава капелюшок. Волосся під головним убором розпущене і трохи розпатлане на вітрі, а на її обличчі легкий макіяж, на другому знімку зірка весело посміхається. У підписі до публікації Кравець залишила вірш українською мовою. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актриси, засинаючи її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила плечі і потонула в кольорах.

Також портал "Знай.ua" писав, що "коханка" Ткача і напарниця Кравець з Кварталу засунула руку в трусики під жарким сонцем.